Primitief roken, koken en stoken

EEN WEL HEEL APARTE BELEVING...

‘Graaf een gat in de grond en hup!’ Spades worden uitgedeeld en er worden een paar gaten gegraven. Hierin wordt vuur gestookt en vervolgens worden in groepsverband allerlei heerlijke gerechten bereid. In het ene gat wordt vlees gebraden, in het andere soep gekookt en in een volgend gat wordt de vis gerookt. In groepen en met de handen uit de mouwen! Tijdens het garen van de gerechten wordt u meegenomen in de wereld van het bierbrouwen: hoe ziet dat eruit en wat komt daar allemaal bij kijken?


De workshop wordt verzorgd voor groepen van minimaal 10 tot maximaal 25 personen.

Duur: 5 uur
Aantal deelnemers: Minimaal 10 personen - Maximaal 25 personen
Locatie: Bij bedrijven en particulieren op locatie
Prijs: Neem contact op voor nadere informatie!

 

U ziet dat wij bij iedere workshop werken met een minimum- en maximumaantallen. Dit doen wij om iedereen passende aandacht te kunnen geven. Grotere groepen, bijvoorbeeld voor bedrijven, zijn uiteraard ook te helpen, daar maken we dan graag een maatwerk afspraak met u over.